Inspiraatio, Neuleohjeet,

Filcolana Kesämallisto 2023 Udlængsel

Julkaistu: 04.04.2023



Kesän ilmaiset neuleohjeet suomeksi Filcolanan langoille kesämallistossa Filcolana Spring Summer Collection 2023 Udlængsel 

Kesän malliston nimi “Udlængsel”, tanskaksi “kaukokaipuu” inspiroi tanskalaisia neulesuunnittelijoita haaveilemaan hetkistä auringossa kaukomailla upeissa maisemissa. Malliston 21 neuleohjeen joukosta löydät kesäneuleet aikuisille ja lapsille. Poimimme kokoelman kesäneuleohjeiden joukosta suosikkimallimme Filcolanan langoille. Minne kaukokaipuu veisi sinut? Valitse Filcolanan neulekokoelmasta suosikkimallisi ja aloita haaveiden neulematka tänä kesänä.



Saint Malo neulepaita, Design Rachel Søgaard

Saint Malo on Filcolana Merci -puuvillasekoitelangasta neulottu valkoinen venekauluksinen pusero, jonka kaulus muodostaa pienen v:n. Paita on saanut inspiraationsa raidallisista merimiespuseroista, joita suunnittelijan perheeseen kuuluvat purjehtijat aina ovat käyttäneet kesäisin. Rachel Søgaard on lainannut nimen Bretagnen rannikolla sijaitsevasta kaupungista, missä moni ranskalainen viettää kesälomiaan. Katso myös lasten raidallinen kesäpaita Dinard, koot 4-12v. Kumpaankin malliin sopivat fingering-vahvuiset langat Filcolana Merci ja Arwetta Classic.



Sanibel toppi, Design Else Schjellerup

Talven pimeyden jälkeen kaipaamme aurinkoa ja auringon lämpöä paljailla olkapäillä. Keltaisen Sanibel-topin suunnittelija inspiroitui Meksinkonlahden kauneimmista paikoista, Sanibelin saaresta, jonka rannalle meri huuhtoo simpukankuoria. Filcolana Mercin keltaisesta väristä neulottu kesätoppi on ihoa myötäilevä ja käännettävä - voit pitää toppia myös niin päin, että v-aukko on selän puolella.


Hvar neulepaita, Design Marianne Nørbo

Kroatian aurinkosaari Hvar ja sen upeat uimarannat ovat tämän puseron inspiraationa. Kalliosaarta ympäröivä käsittämättömän kirkas vesi on inspiroinut vaaleansinistä väriä, joka on saatu yhdistämällä Filcolana Saga- ja Alva-lankoja. Tuloksena on pehmeä ja kevyt villapusero viileisiin kesäiltoihin.


Filcolana SS2023 -kokoelmasta löydät malleja kaikille Filcolanan langoille. Katso koko mallisto Filcolana Spring Summer Collection 2023 Udlængsel, johon sopivat Filcolana langat löydät Titityyn verkkokaupasta!


Loading...