Inspiraatio,

Klein Pullover (hand) - inspiraatiota värivalintoihin

Julkaistu: 30.08.2019



Syksyn 2019 must-have -neule on Olga Buraya-Kefelian Klein Pullover (hand). Neule sopii niin farkkujen kanssa töihin kuin hameen kaveriksi edustavampaan menoon. Ohut pusero on myös täydellinen kerrospukeutujalle! Kesän Neulefestareiden aikaan meillä oli ilo saada kaksi Olgan neulomaa Klein -puseroa tänne kaupalle sovitettavaksi ja ihailtavaksi. Yksinkertainen mutta monikäyttöinen neule on neulottu kaksinkertaisella langalla: toinen langoista on ohut merinovilla- tai alpakkalanka, toinen taas keveä ja unelmainen silkki/mohair -sekoite. Jos päättelet langanpäät huolella voit pitää neuletta myös nurja puoli päälläpäin. 


Teimme verkkokauppaan valmiiksi lankapaketteja ohjeenmukaiselle langalle (La Bien Aimée Merino Singles Light ja Mohair Silk) mutta jaamme tässä artikkelissa muita mahdollisia väri- ja lankayhdistelmiä helpottamaan valintaa. Voit myös lähestyä meitä sähköpostitse (info@titityy.fi) tai WhatsAppin (040 487 4779) kautta saadaksesi lisäkuvia - autamme mielellämme! 


Huomaa, että La Bien Aimée -lankapaketit, kuten tämän artikkelin tuotteetkaan, eivät sisällä ohjetta. Englanninkielisen ohjeen voit ostaa suoraan Ravelrystä tai Jyväskylän liikkeemme kassalta. 


Toinen Olgan mallipaidoista oli neulottu Isager Alpaca 1 ja Silk Mohair -langoista. Toivottavasti seuraavat kuvat herättävät neuleinspiraatiosi!



Alpaca 1 03 sinappi ja Silk Mohair 63 kupari



Alpaca 1 peach ja Silk Mohair 62 vanha roosa



Alpaca 1 forest ja Silk Mohair 68 oliivinvihreä



Alpaca 1 eco 02s vaaleanharmaa ja Silk Mohair 03s harmaameleerattu



Alpaca 1 61 vanharoosa ja Tynn Silk Mohair 4310 meleerattu vaaleanroosa



Alpaca 1 61 vanharoosa ja Filcolana Tilia 321 sakura



Alpaca 1 61 vanharoosa ja Ito Sensai 303 cherry blossom



Alpaca 1 60 munakoiso ja Silk Mohair 60 munakoiso



Alpaca 1 59 vilja ja Silk Mohair 59 oljenkeltainen



Alpaca 1 21 punainen ja Silk Mohair 28 tomaatinpunainen



Alpaca 1 11 vaaleansininen ja Silk Mohair 41 savunsininen



Loading...