ITO

ITO valmistaa laadukkaita neulelankoja Japanissa, jossa on pitkät perinteet tekstiiliteollisuudelle. ITO tekee yhteistyötä pienten kehräämöiden ja värjäämöiden kanssa ja käsittää itsensä japanilaisen käsityöperinteen lähettiläänä.

ITOn lankavalikoimasta löytyy useita lankoja, joista tekee erityisen niiden valmistustapa, poikkeava koostumus tai omintakeiset värit ja väriyhdistelmät. Lankojen tuntuma on usein myös poikkeuksellinen, kun langoissa yhdistyvät erilaiset materiaalit, kuten liukas silkki ja teräs tai pörröinen mohair ja silkki, tai kun kuidusta tehdään jotain uudenlaista - vaikka paperinarumaista puuvillalankaa. Paperin käyttöä tekstiiliteollisuudessa ja vaatteissa pidetään suuressa arvossa japanilaisessa kulttuurissa. ITOn valikoimasta löytyy useita paperilankoja, kuten Wagami, joka on myös Titityyn valikoimassa.

Kaikki langat on valmistettu pienissä perheryrityksissä, joissa työolot ovat reilut ja teollisuuden korkeat standardit täyttyvät.

ITOn ohjeita on saatavilla ilmaiseksi ohjeisiin kuuluvien lankojen oston yhteydessä. Lisää ohje ja siihen sopivat langat ostoskoriin ja tilaa tuotteet, niin lähetämme neuleohjeen sinulle sähköpostitse. Ohjeet ovat englanninkielisiä.Loading...