Knitting For Olive

Knitting for Olive on arvostettu neulebrändi, jonka tarina alkoi vuonna 2015. Tanskalaisen lankavalmistajan neuleohjeet ja vastuullisesti tuotetut neulelangat ovat nousseet suureen suosioon neulojien keskuudessa ympäri maailmaa. Knitting for Olive tunnetaan laadukkaista langoista ja vastuullisesta tuotannosta, minkä vuoksi lankoja on ilo suositella niin aloittelijoille kuin kokeneille neulojille.

Tinkimätön sitoutuminen kestävään kehitykseen ja luonnonmateriaalien käyttöön tekee Knitting For Olivesta inspiroivan brändin kaikille neuleharrastajille. Knitting For Olive neulelangat valmistetaan laadukkaista luonnonkuiduista, kuten merinovillasta, silkistä ja mohairista. Vastuullisesti tuotetut neulelangat kehrätään eettisestä villasta, mohairista ja silkistä ilman haitallisia kemikaaleja.

Meillä Titityyllä on ilo tarjota suosituimmat langat, joita olemme itse neuloneet ja havainneet loistolangoiksi. Ohut silkkimohair Soft Silk Mohair on herkkä ja pehmeä sekoitus silkkiä ja mohairia. Soft Silk Mohairista neulot kevyitä ja elegantteja neuleita, jotka tuntuvat suloisilta ihoa vasten. Olitpa vasta-alkaja tai kokenut neuloja, mohair tuo projektiisi ripauksen luksusta.

Jos rakastat kauniisti laskeutuvia ja hohtavia lankoja, Pure Silk on valintasi. 100% silkistä kehrätystä langasta neulot upeita asusteita ja ylellisiä vaatteita, jotka saavat sinut loistamaan.

Knitting For Olive Merino lanka tarjoaa sinulle enemmän kuin vain pehmeyttä. Riittoisa ja ohut merinovilla sopii pehmeytensä ansiosta koko perheen neuleisiin. Värikartasta löytyvät mohairlankoihin helposti yhdisteltävissä olevat sävyt.

Liity somessa aktiiviseen Knitting For Oliven yhteisöön ja löydä inspiraatiota ja iloa neulomiseesi.

Loading...