Muud

Neule ja langat kulkevat mukana siellä, missä me neulojatkin, ja ansaitsevat kauniin ja käytännöllisen säilytysratkaisun. Tanskalainen käsityötarvikebrändi muud valmistaa funktionaalisia ja laadukkaita nahkatuotteita, jotka on suunniteltu kestämään aikaa.

Olemme poimineet muud -kokoelmasta ne tarvikkeet, jotka päätyvät meidän neulojien jokapäiväiseen käyttöön: tilavat nahkalaukut ja -reput, kätevät puikkokotelot ja käsityötarvikerasiat. Sylinterin muotoinen nahkalaukku Muud Saturn XL Whisky, siro cross-body laukku Muud Riga Whisky ja Muud Oslo Whisky sukkapuikkokotelo ovat suosikkejamme.

Muud laukut ja tarvikkeet on valmistettu käsityöharrastajia kuunnellen erityisesti käytännöllisyys mielessä. Kätevät yksityiskohdat, kuten irroitettavat ja säädettävät olkahihnat, vetoketjutaskut ja lokerot neulepuikoille ja neulontatarvikkeille tekevät muud-laukuista monikäyttöiset. Loppuun ajateltu viimeistely ilahduttaa estetiikannälkäistä neulojaa. Tyylikkäät nahkalaukut ja -tarvikkeet ovat ilo silmälle kotona ja mukana matkalla.

Vastuullisesti tuotetut aidot nahkatuotteet ovat valmistettu Intiassa. Prosessit ovat valvottuja ja esimerkiksi nahkojen käsittelyssä käytetään vain korkealaatuisia materiaaleja. Nahkatehtaissa käytetyt väriaineet hankitaan tunnustetuilta toimittajilta ja ne täyttävät REACH-vaatimukset.

Lue blogista Neulojan parhaat muudit!

Loading...