Inspiraatio, Neuleohjeet,

Anker's Summer Shirt ja neulotut kesäpaidat

Julkaistu: 04.03.2022Kesäneuleita Petiteknitiltä - neulo lempitoppisi pellava- ja puuvillasekoitteista

Kalenteri kulkee vääjäämättä kohti kevättä, ja puikoille on päässyt jo useampi kesäneule. Poimin tähän blogiin muutaman lempimallimme Sandnes Garnilta ja Petiteknitiltä. Lyhythihainen neulottu paita on monikäyttöinen lempivaate kesään. Pue rento ja mukava neuleteepaita farkkujen kanssa tai yhdistä se shortseihin tai hameeseen.

Kokeile keväällä kasvikuituja - niillä voi korvata villan, kun haluat vilpoista ja varmasti pehmeää pintaa. Kolme keskipaksua kesälankasuosikkiamme tulevat Sandnes Garnilta ja Kremke Soul Woolilta, ja ne sopivat kaikkiin tämän blogin malleihin. Noin 3-4 mm puikoilla neulottavia kasvikuitulankoja yhdistää pehmeys ja laskeutuvuus. Puuvillaa, viskoosia ja pellavaa sisältävä Sandnes Garn LINE on hinta - laatu-suhteeltaan mainio kesälanka.

Osta Sandnes Garn LINE

Petiteknit Anker's Summer Shirt - kesäpaitojen suosikkimme!


Petiteknitin ANKER’S SUMMER SHIRT -paita on neulottu Sandnes Garn Line -langasta. Petiteknitin Anker-malleista tuttu joustinneulekaarroke neulotaan ylhäältä alaspäin suljettuna neuleena - paita ei vaadi lankojen päättelyn lisäksi viimeistelyä tai ompelua. PetiteKnitin mallipaidassa on Line-lanka värissä 1015 kitti.

Tiina neuloi oman Anker-puseronsa Kremke Soul Wool MORNING SALUTATION VEGAN -langasta. L-koon paitaan meni 7 kerää messingin väristä Brass-sävyä. Paitaan sopii Linen ja Morning Salutationin lisäksi samantyyppinen merino-puuvillasekoite Sandnes Garn Duo.

Anker's Summer Shirt

Sandnes Garn DUO on hiukan Morning Salutationia paksumpi villa-puuvillalanka. Helppohoitoinen pehmeä puuvillasekoitelanka sopii koko perheelle ja lämmittää kesäiltana pelkkää kasvikuitua enemmän.

Petiteknitin raglanhihainen pitsitoppi Rigmor Tee on neulottu Duon valkoisesta 1012. Ohje löytyy meiltä englanniksi. Titityyn englanti-suomi neulesanasto auttaa alkuun!

Rigmor Tee by Petiteknit


Sandnes Garn Duo - puuvilla-villasekoitelanka

Loading...