Inspiraatio,

Inspiroidu väreistä ja tekstuureista

Julkaistu: 03.04.2019
Susanne Sommer vieraili Jyväskylän Kesän Neulefestareilla viime vuonna ja on tulossa myös tämän kesän festareille opettamaan neljää mielenkiintoista kurssia. Sosu on äärimmäisen taitava brioche-neuloja ja yhdistelee ennakkoluulottomasti erilaisia tekstuureja ja värejä.


Neulefestareiden aloituspäivänä torstaina 4.7.19 Sosu pitää aamupäivällä Exploring Colors and Textures -kurssin, jossa hän opastaa lankojen värivalinnoissa ja värien yhdistämisessä. Kurssilla opitaan eri värjäystyyleistä, miten värit käyttäytyvät eri neulepinnoilla ja mitä värivalinnoissa kannattaa huomioida. Tule mukaan kurssille!
Get Your Fade On (ohje ja kuva Susanne Sommer)

Osta huivin englanninkielinen ohje Ravelrysta!

Lanka: Uschitita Merino Singles, 1 vyyhti 4 väriä (Tiny Dancer, Appletini, Strangelove, Studio).To 4.7. iltapäivällä voit syventää kaksivärisen patentin eli brioche-neulonnan taitojasi Brioche Adventures -kurssilla. Kurssilla opetetaan mm. graafisia brioche-kuvioita sekä -palmikoita, brioche-neuleen muotoilua lyhennetyin kerroksin sekä kaksivärisen briochen yhdistämistä muihin neulepintoihin. Briochea neuloessa voi yhdistellä myös eri paksuisia lankoja  ja erilaisia kuituja, johon Sosulta löytyy hyviä vinkkejä.

Katso kaikki Sosun kurssit Festareiden kurssilippukaupasta.
Rusty Tuku (ohje ja kuva Susanne Sommer)

Viime vuoden Jyväskylän vierailun inspiroima Rusty Tuku on oversized-mallinen ylhäältä alaspäin neulottu rento paita Tukuwool Fingering -langasta. Erilainen olkapäiden muotoilu ja kauniisti viimeistellyt yksityiskohdat tekevät Rusty Tukun neulomisesta mielenkiintoista alusta loppuun.

Koot XS (S, M, L, XL, XXL)

Väri A (Repo): 839 (903, 1010, 1214, 1411, 1558) m? / 5 (5, 6, 7, 8, 8) vyyhtiä

Väri B (Raku): 213 (229, 256, 308, 358, 376) m? / 2 (2, 2, 2, 2, 2) vyyhtiä


Osta Rusty Tukun englanninkielinen ohje Ravelrysta ja tilaa langat paitaan verkkokaupastamme!


Loading...