Neuleohjeet, Inspiraatio,

Isager Archives Collection 2024 neuleet

Julkaistu: 08.03.2024Isagerin neulemallisto on luotu yhteistyössä tanskalaissuunnittelijoiden kanssa - 12 neulemallia julkaistaan kevään 2024 aikana

Helga Isager kutsui edelliskesänä ryhmän huippusuosittuja tanskalaisia neulesuunnittelijoita Tverstediin yhteiseen inspiroivaan tapaamiseen. Tanskalaissunnittelija Åse Lund Jensenin 60- ja 70-luvun neuleet ja ohjeet on lämmöllä säilytetty Isagerin arkistoissa, ja uusi kokoelma ammentaa näistä klassikkoneuleista tähän päivään. Jensenin räätälitausta näkyy neuleiden viimeistelyssä ja yksityiskohdissa, jotka ovat uuden kokoelman inspiraation lähteenä. 


Neuleohjeet julkaistaan helmi-maaliskuussa 2024. Seuraa Isageria mm. Instagramissa ja isagerstrik.com. Poimimme tähän blogiin Titityyn suosikit. Ohjeen tiedot ja langanmenekit löydät linkkien kautta ohjesivuilta. Ohjeet voi ostaa suoraan suunnittelijoilta. Langat löydät Titityyn verkkokaupasta ja myymälästä!

Isager langat


Norma Sweater, Design by My Favorite Things

Upea kirjoneulepaita Norma Sweater on herättänyt runsaasti huomiota! Paita neulotaan useammalla langalla kaksinkerroin, jotta saadaan noin worsted - aran vahvuista neulepintaa. Voit yhdistellä useita erilaisia lankoja tai yksinkertaisimmillaan neuloa paidan Tweed + Silk Mohair yhdistelmästä.
Isager Tweed
Isager Silk Mohair


ESTHER JACKET /  Design by PetiteKnit (Mette Okkels)

Esther Jacket neulotaan DK-vahvuisella Jensenillä ja  Light Fingering vahvuisella Highland Woolilla, jonka voit korvata muulla yhtä ohuella tai ohuemmalla Lace-vahvuisella langalla, kuten Alpaca 1 tai Alpaca 2. 
Isager Jensen Yarn
Isager Alpaca 2
Isager Alpaca 1


INGE SWEATER Solo, Design: Lene Holme Samsøe

Lenen Inge Sweater kirjoneulepaidassa leikitään väreillä ja kontrasteilla. Klassinen kuvio toimisi varmasti myös vaikka harmonisen maanläheisillä sävyillä!JOHANNE LOOP SWEATER Design: Other Loops (Maja Kløvdal)

Tässä Johanne Loop villapaidassa keltainen ja beige kuvio lähes sulautuvat toisiinsa. Paita neulotaan Tweed + Silk Mohair yhdistelmästä. Et varmasti arvaa, miltä tämä paita näyttäisi mustavalkoisena! Käy katsomassa! 


Loading...