Neuleohjeet, Blogi,

Kirjoneulepaita Pohjolan Emäntä

Julkaistu: 17.12.2020Pohjolan Emäntä -paitaan löytyy useita sykähdyttäviä väriyhdistelmiä, joita kokosimme tähän inspiraatioksi.

Kirjoneulehelmainen Pohjolan Emäntä on Jenna K:n suunnittelema, ja se neulotaan suomalaisesta Tukuwool Fingering -langalle. Pohjolan emäntä on osa Jennan Neulottu Kalevala -projektia. Ohje on myynnissä Ravelryssa. Neulesivusto Ravelrysta myös muut Jennan neuleohjeet! Jennan ohjeet ovat hyviä vaihtoehtoja, jos etsit islantilaisille neuleille suomalaisia vastaavia malleja. Tai mietit mitä neuloisit Riddarin jälkeen. 

Pohjolan Emäntä (Jenna K.)

Tarvitset kahta väriä alla olevat vyyhtimäärät:

XS 4 + 1
S 5 + 1
M 6 + 1
L 6 + 1
XL 7 + 2
XXL 8 + 2
3XL 9 + 2
4XL 10 + 2
5XL 11 + 2

Tilaa tämän linkin kautta mallineuleen värit vihreä Selja ja luonnonmusta Anga (muuta tarvittaessa vyyhtimääriä ostoskorissa vastaamaan oman kokosi menekkiä).

Tukuwool Fingering on kaksisäikeinen suomalainen villalanka. Sen värikartasta löytyy tasaisen sävyisiä sekä harmaameleerattuja sävyjä ja paljon luonnonvärisiä sävyjä.

Katso täältä kaikki värisävyt ja tilaa langat Pohjolan Emäntä -paitaan.

Alla vasemmalta: Taate, Haave, Ruso:

Yllä Hiesu, alla vasemmalta Mantu, Tyyni, Nila:

Jenna K:n neuleessa käytetyn Selja-värin (alarivissä vasemmalla) lisäksi Tukuwoolista löytyy keltaisempi Valo (alarivissä oikealla) sekä kaunis metsänvihreä Lehto (ylimpänä). Tummansinisen Tyyni-värin kanssa syntyy upea kontrasti millä tahansa näistä sävyistä.

Tummansininen Tyyni näyttää upealta myös hehkuvan oranssin Repo-sävyn kanssa. Tummaa sinistä voi kokeilla myös roosan kanssa, kuvassa alla oikealla Ruso ja ylimpänä Taate:

Alla vasemmalta: Mantu, Haave, Auri:

Viileämpiä sävyjä, salvianvihreä Rohto (ylimpänä), alla vasemmalta Aava, Tyyni, Auri.


Loading...