Blogi, Inspiraatio,

Knit Love Unite huivi

Julkaistu: 10.06.2022Lataa ilmainen ohje TÄSTÄ.

Neulominen ei ole vain lumoavia lankoja, silmukoita ja puikkojen kutsuvaa kilkettä – se on ennen kaikkea yhteisöllisyyttä ja ystäviä, ilojen ja surujen jakajia.

Ystävyydestä syntyi myös Neulefestareiden etkohuivi. Tiina ja Laineen Jonna tutustuivat jo vuosia sitten ja ovat siitä pitäen kuunnelleet ja kannustaneet toisiaan, nauraneet kippurassa ja neuloneet satoja paitoja. ”Neulominen on antanut meille niin paljon, ennen kaikkea teidät, ihana neuleyhteisö, ja toimikoon tämä huivi merkkinä siitä. Se on ripaus auringonkeltaamaa retroa, rauhaa ja rakkautta, jota me hengitämme.”


Knit Love Unite -kolmiohuivi neulotaan ylhäältä alas. Se yhdistelee aina oikein -neuletta, perinteikkäitä latvialaisia lettejä ja joko kirjo- tai mosaiikkineuletta – sinä päätät!Tarvikkeet

Lanka: Tukuwool Fingering yhteensä 250 g

Tiinan värit: A: Sake 50 g B: Kimo 100 g C: Polte 100 g

Jonnan värit: A: Sake 50 g B: Havu 100 g C: Taate 100 g

Puikot: 4 mm

Muut: Silmukkamerkkejä

Tiheys
17 silmukkaa x 38 kerrosta aina oikein -neuletta valmiista neuleesta mitattuna.

Koko
Leveys n. 176 cm x 77 cm valmis ja pingotettu neule. 

Voit neuloa huivin joko Tukuwool Fingeringistä tai kokeile Tukuwool DK -lankaa, mikäli haluat isomman huivin. Kuvassa olevassa huivissa on neljä sävyä Tukuwool DK -lankaa. Tarvitset 2 vyyhtiä Nilaa, 1 vyyhtiä Sake, 1 Auria ja 1 vyyhtiä Sysiä.

Lataa ilmainen neuleohje TÄSTÄ.


Loading...