Inspiraatio,

Knitting For Olive saapui Titityylle!

Julkaistu: 10.07.2023Neulojien toivomat suositut Knitting For Olive langat Merino, Soft Silk Mohair ja Pure Silk nyt Titityystä! 

Toiveitanne on kuultu ja olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että Knitting for Olive langat ovat saapuneet Lankakauppa Titityyn valikoimaan! Haaveemme on vihdoin toteutunut, ja nyt on täydellinen aika esitellä Knitting for Olive Titityyn asiakkaille.

Knitting for Olive on 2015 perustettu vauvaneuleiden ohjeilla aloittanut brändi, joka laajensi suosion kasvaessa nopeasti lasten ja aikuisten neuleohjeisiin. Neuleohjeet kaipasivat myös sopivia lankoja, joita ei markkinoilla vielä ollut. Knitting for Olive päätti ryhtyä itse tuottamaan lankoja visionaan laadukkaat ja erityisesti vastuulliset tuotetut neulelangat juuri heidän brändilleen sopivissa väreissä.

Knitting for Olive erottuu lankapohjiensa ja ainutlaatuisen värimaailmansa ansiosta.  Läpinäkyvyys ja vastuullisuus ohjaavat perheyrityksen toimintaa. Laadukkaat 100 % luonnonkuitulangat on tuotettu ympäristöystävällisesti ja eläimiä kunnioittaen. Yritys on sitoutunut kestävään kehitykseen, ja kuidut hankitaan eettisesti vastuullisilta toimittajilta. Langat ovat jäljitettävissä aina maatiloille asti, villa on RWS-sertifioitua (Responsible Wool Standard), mohair RMS-sertifioitua (Responsible Mohair Standard), silkintuotanto on eettistä ja kaikilla langoilla on OEKO-TEX Standard 100 -sertifikaatti. Kestävä kehitys on huomioitu myös pakkausmateriaaleissa.

Knitting for Oliven neuleohjeet inspiroivat niin aloittelevia kuin kokeneitakin neulojia. Knitting for Oliven lankoja käyttävät myös monet neulesuunnittelijat kuten PetiteKnit, My Favorite Things Knitwear ja Sari Nordlund. Riippumatta taitotasostasi neulojana, löydät varmasti sopivan neulemallin Knitting for Oliven valikoimasta. KFO:n väreistä löytyy erityisesti luonnonläheisiä ja neutraaleja mutta myös kirkkaita sävyjä, jotka täydentävät Titityyn valikoimaa täydellisesti.

Lankahyllyillemme ovat saapuneet ensimmäisenä fingering-vahvuinen Knitting for Olive Merino, silkkimohairlanka Knitting for Olive Soft Silk Mohair sekä 100 % silkkilankaKnitting for Olive Pure Silk. Myöhemmin valikoima täydentyy myös muilla lankapohjilla, joten voit odottaa uusia jännittäviä vaihtoehtoja neuleprojekteihisi.

Olemme innoissamme tästä yhteistyöstä Knitting for Oliven kanssa ja toivomme, että löydätte valikoimastamme inspiraatiota ja iloa neuleprojekteihinne. Tervetuloa tutustumaan upeisiin Knitting for Olive -lankoihin ja neuleohjeisiin Titityyn verkkosivustolla ja myymälässä!

Suosituimpia neuleohjeita Knitting For Olive neulelangoille:


Cumulus Tee - PetiteKnit - Pure Silk 4-6 kerää


Fern sweater (Bregne Genser) / Pernille LarsenAnemone sweater kids / Pernille LarsenMosaic sweater / Pernille LarsenWaffle sweater / Pernille Larsen


Sari Nordlundilta löytyy useita ohjeita Knitting For Oliven langoille. Ohjeet voit ostaa suoraan Ravelrysta ja ne löytävät sekä englanniksi että suomeksi. Lisää Sarin ohjeita näille langoille löydät Ravelrysta.Neptune top / Sari Nordlund
Kaarina tee / Sari Nordlund


Laulu huivi/ Sari Nordlund


Loading...