Inspiraatio,

Lankavinkkejä Laine 15 lehteen

Julkaistu: 16.09.2022Laine-lehden syysnumero 15 on ilmestynyt! Uudistunut lehti sisältää 12 neuleohjetta, artikkeleita, reseptejä ja haastatteluita. 

Meillä kaikilla titityyläisillä on omat suosikkinsa uudesta lehdestä! Enikö ihastui Jenny Ansahin Niitty villatakki. Se on kertakaikkiaan upea! Sekä malli että sävy ovat mieluisia. De Rerum Natura Gilliatt merinovillalanka tai Peruvian Highland Wool sopisi tähän malliin loistavasti. Peruvianista löytyy todella kivoja keltaisen sävyjä. Myös joku beige tai harmaa sopisi ihanasti tähän neuleeseen! 


Niitty -villatakin lisäksi nämä Briza-sukat päätynevät Enikön puikoille. Sukkalankavalikoimasta löytyy todella paljon hyviä vaihtoehtoja, kuten kestävä Väinämöinen, alkuperäisessä mallissa käytetty Filcolana Arwetta Classic tai Isager Sock Yarn. Tämä on myös Piian yksi lempparimalli. 


Toinen malli, johon Piia tykästyi, on Meiju K-P:n Hento. Paidassa viehättää sen yksinkertaisuus. Kevyt briossineule sopii lähes jokaiseen vaatekaappiin. Paidan voisi neuloa esimerkiksi Isager Alpaca 2 -langasta yhdistettynä Isagerin Isager Silk Mohair -lankaan. Myös yhdistelmä Sandnes Garn Sunday sekä Sandnes Garn Tynn Silk Mohair olisi hyvä vaihtoehto. 


Ihastuksia herätti myös asustesetti, Florence Spurlinging Seren pipo ja Seren Shawl neulehuivi. Ohjeisiinn sopivat fingering-vahvuiset langat, kuten kashmirmerinosekoite Lana Gatto VIP tai Sandnes Garn Alpakka Silke, joista löytyy vaaleaa ja hempeää pastellia sekä syviä sävyjä. Myös sport-vahvuisesta De Rerum Natura Ulysse -langasta tulisi ihana pipo ja huivi. Ulyssestä löytyy upeita sävyjä, muun muassa ihania harmaita pohjaväriksi. 


Kaikki Laine 15 -lehden mallit näet Laineen sivuilta tai Ravelrysta. 

Lankasuositukset Laine 15 neuleisiin:

Adventitious (Olga Putano Designs) Ilman Impi, Alpaca 1

Autumn Forager (Jennifer Brou) : Feeling

Briza (Štepánka Drchalová): Arwetta, Jawoll Twin

Crossing Pathways (Hanna Maciejewska): Ulysse

Faerie Dreams (Terri Maue): Röyhetyinen + Ilman Impi, Sunday + Tynn Silk Mohair,Arwetta + Tilia

Ginger (yamagara): Tukuwool DK, Isager Jensen

Hento (Meiju K-P): Arwetta + Tilia, Alpaca 2 + Isager Silk Mohair, Sunday + Tynn Silk Mohair

Hiemalis (thepetiteknitter): Tukuwool DK, Tukuwool Harmas, Väinämöinen Sport

Niitty (Jenny Ansah): Camel hair, Peruvian Highland Wool, Double Sunday, Tynn Peer Gynt + Tynn Silk Mohair

Noxolis (Yigitcan Vatansever): Sunday, Babyull Lanett, VIP

Seren Hat & Seren Shawl (Florence Spurling) : De Rerum Natura Ulyssekashmirmerinosekoite Lana Gatto VIPSandnes Garn Alpakka SilkeBabyull Lanett

Loading...