Blogi, Neuleohjeet, Inspiraatio,

Miten Tukuwool DK -yhteisneulonta on lähtenyt käyntiin?

Julkaistu: 29.07.2021Kesäkuussa aloitimme Tukuwool DK -yhteisneulonnan. Haluamme juhlistaa Titityyn 15-vuotista taivalta ja suomalaista villaa!


Tästä löydät tarkemmat tiedot ja osallistumisohjeet ja tästä pääset Ravelryn keskusteluryhmään. Vielä ehdit hyvin mukaan! 

Tukuwool DK -langalle on tullut pari upeaa ohjetta. Tämä Ronja Hakalehdon suunnittelema Havas on jokaisen vaatekaapin klassikko. Neuloin omani kesäkuussa enkä malta odottaa, että pääsen käyttämään tätä. Voisin asua tässä!Isabell Kraemerin Diggory Venn taas on veikeä neule, jonka jujuna on pieni kirjoneulekuvio ja tasku. Kuvioon voi käyttää pieniä jämälankakeriä. Tulisi varmaan upea, jos ottaisi violetin Haaveen pääväriksi ja keltaisen Valon sekä harmaan Aurin kuvioon.

Tukuwool DK -langalle on tulossa upeita neuleohjeita muun muassa Sari Nordlundilta, Veera Välimäeltä ja Andrea Mowrylta piakkoin! Kannattaa pysyä kuulolla! Tässä vilaus Veeran paidasta. 
Itse jatkan tietysti vielä yhteisneulonnan parissa. Langat on hankittu ainakin pariin paitaan. En ehkä ehdi molempia neuloa aikataulun puitteissa, mutta toisen voisin aloittaa. Olen jopa tehnyt jo mallitilkun! :) Ajattelin yhdistää Tukuwool DK -lankaan silkki-mohairiin. Ehdottomasti päätyy puikoille, kunhan pikkasen viilenee! - Enikö

Loading...