Neuleohjeet,

Neulefestarit 2024 - Langat Serene huiviin

Julkaistu: 29.05.2024Nyt neulojat kuulolle! On aika valmistautua neulekesän kohokohtaan, Jyväskylä Knit Festival 2024 neulefestareille! Heinäkuun alussa, 4.–7.7. Suomen sydämessä Jyväskylässä sijaitseva Toivolan Vanha Piha muuttuu eläväksi paratiisiksi neulojille ympäri maailmaa. Jyväskylän kaunein kortteli pursuaa neljän päivän ajan puhdasta neulomisen iloa ja yhteisöllisyyttä, kun neulefestarit valtaavat Titityyn pihapiirin.

Festivaalitunnelmaa nostattamaan olemme jälleen kerran suunnittelleet virallisen festarihuivin juuri tämän vuoden tapahtumaa varten. Originaali-huivin langat ovat myynnissä vain settinä, joita on rajoitettu määrä.

Osta oma festarihuivisettisi täältä.


Festivaalihuivin ohje ja langat Titityyltä

Titityyn Tiina on suunnitellut täksi kesäksi ainutlaatuisen huivimallin. Serene huivissa on Tuck Stitch -kuvio ja elävä, festivaalihenkinen väripaletti, mikä tekee siitä todellisen taideteoksen. Tuck stitch on neuletekniikka, jossa silmukoita nostetaan neulomatta langankierron kanssa, ja neulotaan seuraavalla kerroksella yhteen nostetun silmukan kanssa. Vangitseva rikottu patenttikuvio tuo erilaiset väriyhdistelmät upealla tavalla esiin.

Inspiroidu Titityyn lankavalinnoista Serene-huiviin

Osta Serene-huivin ohje ja valitse lankasi Titityyn verkkokaupasta tai vieraile Titityyn lankakaupassa Jyväskylässä. Tämä huivimalli on täydellinen värien kanssa leikkimiseen.

Tiinan alkuperäinen Serene huivi on neulottu harmaasta yksivärisestä suomalaisesta Tukuwool Fingering -villalangasta ja liukuvärjätystä Spincycle Yarns Dyed in the Wool -langasta. Tämä suosittu amerikkalainen lankamerkki tulee Titityyyn kesällä 2024, ja on nyt saatavilla vain Serene huivipaketissa.

Valitse eloisat sävyt, jotka heijastavat neulefestareiden juhlahenkeä, tai valitse pehmeämmät sävyt hillitympään eleganssiin. Gradientti- ja yksiväristen lankojen yhdistelmä on kuin luotu tähän malliin. Etsitkö lisää liukuvärivaihtoehtoja? Tutustu suosikkeihimme Schoppel-Wollelta, erityisesti Schoppel-Wolle Edition 3, Zauberball Stärke 6 ja Crazy Zauberball sopivat upeasti Serene-huiviin. Älä myöskään unohda Spincycle Yarns -lanseerausta neulefestareilla - tule paikan päälle heinäkuussa katsomaan lisää värivaihtoehtoja!

Serene huivin ohjeessa käytetään Fingering- tai Sport-vahvuista lankaa. Jessi Titityyltä neuloi oman huivinsa Tukuwool Fingering -beigessä värissä Manna ja kirkkaassa Hot Pink -värissä. Tukuwool Fingering on kaksisäikeinen rustiikkinen luonnonvillalanka, jota on saatavana yli 20 värissä. Jos haluat neuloa huivin muista kuiduista kuten merinovillasta, vaihda cashmere-sekoitteiseen Lana Gatto VIP, merinolankaan Sandnes Garn Sunday, pellava-merinosekoitteeseen Isager Merilin tai rehelliseen norjalaiseen villalankaan Sandnes Garn Tynn Peer Gynt.

Liity mukaan Serene KAL -yhteisneulontaan

Serene huivin Knit-a-long eli yhteisneulonta alkaa 30. toukokuuta virtuaalisen yhteisneulonnan. Festivaalihuivin neulominen on enemmän kuin vain projekti; se on tapa liittyä yhteen muiden festivaalivieraiden kanssa.

Liity neulontayhteisöömme ja jaa kuvia huivisi vaiheista sosiaalisessa mediassa käyttämällä hastagia #serenefestivalshawl ja seuraa, kuinka muiden huiviprojektit edistyvät!

Serene-huivit esillä festareiden neuleparaatissa

Älä missaa tilaisuutta olla osa neulefestareiden perjantaista neulekulkuetta! Yksi festareiden kohokohdista on neulojien paraati, johon festarihuivit todellakin kannattaa ottaa mukaan. 

Nappaa siis puikkosi, valitse suosikkilangat ja aloitetaan neulominen! Yhdessä luomme jotain kaunista ja mieleenpainuvaa. Nähdään neulefestareilla!

Loading...