Ajankohtaista, Blogi,

Suuri neuleiltakonsertti 9.1.2021

Julkaistu: 16.12.2020Tästä livestreamiin, konsertti la 9.1.2021 klo 19:


https://vimeo.com/491080816/8be713cc72?fbclid=IwAR3UMYg7sek9L8yYMNou1Ml9gPusnWAMAwtJK2Vy8lXp2DO3MCQ-FcaivBU


Vuosi 2020 jäänee muistoihin synkkänä ja mustana, sellaisena, jota ei pahimmissa painajaisissakaan olisi osannut kuvitella. Kaikki peruttiin, kukin hautautui omaan koloonsa pelokkaana, tietämättä tulevasta. Hetki hetkeltä, alkujärkytyksen jälkeen, on alkamassa uusi normaali. Tai ehkä se on jo alkanut, kuka tietää. Onni ja toivo paremmasta ovat olleet arjen pienissä hetkissä, pölyisissä murusissa, nurkkiin lakaistuina. Siellä ne ovat ja odottavat oikeaa hetkeä. 


Me olemme olleet onnekkaita. Kaiken tämän ajan te olette pysyneet ja kulkeneet mukana, hieman kauempana turvavälien päässä, mutta silti lähellä. Kesän 2020 Neulefestareiden piti olla erilaiset, olimme suunnitelleet iltoihin konsertteja ja keikkoja ja odotimme yhteistä hetkeä ja vuoden kohokohtaa. Se jäi tulematta. Näiden saatesanojen myötä haluamme lähteä uusin askelin uuteen vuoteen ja tarjota hetken elämyksen toisessa maailmassa. Ensi vuodesta ei vielä tiedä, ja siksi haluammekin tarjota teille kiitoksena elämyksen heti vuoden alkuun. Laura Moision keikan piti olla yksi kesän kohokohdista. Kuuntelin yhdellä bussimatkalla Lauran uusinta levyä ja harmittelin, miten sekin sovittu keikka meni mönkään. Hetken pähkittyäni sain ehkä vähän pähkähullun idean – että olisipa silti hienoa tarjota se sovittu keikka! Meidän vuotemme on mennyt hyvin, ja sitä hyvää voisi levittää: ja te, ystävät, ansaitsette jotakin ekstaa. Niin syntyi ajatus Suuresta Neuleiltakonsertista, joka kuvattaisiin tunnelmallisessa lankakaupassamme! Kuten moni idea, myös tämäkin lähti paisumaan. Pihan uusi isäntä innostui ja lupasi tykittää keikan nähtäville myös Toivolan Vannhalla Pihalla, eli halutessasi voit nauttia konsertista myös ulkona talvisessa tunnelmassa, mikäli sen hetkiset koronarajoitukset tämän sallivat. Pihalla on kioski avoinna, sieltä saa ostettua lämmikettä ja pientä purtavaa. Tunnelma on taattu. Konsertissa paikan päällä tunnelmaa tuomassa on Lauran ja allekirjoittaneen kera Jonna Hietala / Laine Magazine. Fiilistellään hieman, mitä kulunut vuosi toi tullessaan neulerintamalla. Ota siis neule syliin ja tule kanssamme mukaan nauttimaan.


Paikan päälle ei oteta yleisöä rajoituksista johtuen. Striimauksesta vastaa Agalmafilms / Sami Kotola, ja konserttia pääset seuraamaan tästä linkistä. Tallennetta pääset katsomaan myöhemmin myös Titityyn YouTube-tililtä. Illan sponsoroi Titityy Oy. 


Ei ole valoa ilman varjoja, sanovat. Sitä kohti ystävät, sitä kohti. ~ Tiina

Loading...