Inspiraatio,

Vielä asiaa kesäneuleista!

Julkaistu: 04.06.2021Vielä olisi asiaa kesäneuleista! Ihmeellistä, luulin, että sanoin kaiken sanottavani jo edellisessä postauksessa. No, ihmeiden aika ei tosiaan ole ohi. 

Postauksen jälkeen mietin, millä langalla oikeasti voisi aloittaa kesäneuleiden neulonnan. Ei tunnu järkevältä sijoittaa määränsä enempää rahaa lankaan, jos ei ole varma tuleeko neuletta edes pidettyä. Muistin, että Holst Garnilla on hyvä hinta-laatusuhde heidän langoissaan. Coast ja Tides sopivat kyllä hyvin kesäneuleisiin. Coast on merinovilla-puuvillasekoitelankaa ja Tides silkkiä ja villaa. Lisäksi molemmat ovat tosi riittoisia, Tidesissa on 300 m ja Coastissa 350 m per kerä, pari-kolme kerää riittää paitaan! Niin ja se hinta? Yksi kerä maksaa laten verran. Joko latet on nykyään kalliita tai sitten lanka on oikeasti edullista. 

Langoissa on myös ihanat värit. Itse lämpesin noille persikkaan taittaville, kuten Coastin Peach ja Powder väreille sekä Tides Mandarinelle.


Mitä näistä nyt sitten neuloisi? Lankakomeron Frost flowers top on ollut Ravelryssä suosikeissani pienen ikuisuuden. Miksi? Kuten edellisessä postauksessa sanoin, en ehkä ole paras ihminen pitämään kesäneuleita. Topin pitsikuvio vaatii keskittymistä, tuntuu, että sitä on vähemmän kesällä. Miten olisi sittenkin tämä minimalistinen Lone Kjeldsensin suunnittelema Hor No 11-paita?Muita ihania olisi Anna Johannan Lala, Alho ja kuvassa oleva Teas tai Spring Quartet.


Helenen neuloin joitain vuosia sitten Kinusta, en tiedä mihin se on joutunut. Olisi kiva tehdä sitä Tidesista. Muistan kyllä, että tätä neuletta pidin melko paljon.Entäs tämä simppeli Lena-malli?Skeindeer Knitsin Soleie Shell-topista taas löytyy todella paljon kokoja. 


Isabell Kraemerin A hint of Summer paitaan menee 2-3 kerää, siis saa kahdesta kerästä paidan!


Coast ja Tides sopivat muuten myös kaikkiin Kesän unelmalangat- lisää kesäneuleita- blogipostauksen malleihin!Loading...