Blog, Knitting Patterns, Inspiraatio,

Suositut norjalaiset neuleet

Julkaistu: 30.10.2020Linka Neumannin Norjalaisia villapaitoja kirjan suosikkimalli Alasuq Polar neulotaan Istex LOPI Alafosslopi langasta

Norjalaiset neulemallit ovat nousseet suosituiksi islantilaisten kirjoneulepaitojen rinnalle. Linka Neumannin Norjalaisia villapaitoja sisältää upeita kirjoneulemalleja, joista Alasuq Polar ja Erämaa ovat nousseet hittilistan korkeimmille sijoille. Molemmat neulotaan Istex LOPI Alafosslopi langasta.

Norjalaisia neuleita kirjan Erämaa-neuleesta löytyy sekä villapaita- että villatakkiversio. Kirja sisältää malleja enimmäkseen Alafosslopille sekä ohuemmalle Lettlopille.

Tiina iski myös silmänsä Alasuq Polariin muiden tavoin ja neuloi omansa lämpimistä sävyistä. Koko on XL, jotta alle mahtuu välikerrosta. Villapaidan kanssa pärjäisi ulkona ilman talvitakkia pikkupakkasessa. Alareunan kirjoneulekuviossa oranssi ja tummanruskea ovat päinvastaisessa järjestyksessä kirjan kuvioon nähden, mutta ei kerrota kellekään… Kuvio toimii hyvin näinkin!Tiinan neulomassa Alasuq Polar villapaidassa käytetyt Alafosslopin sävyt ovat: 

9973 wheat heather (pääväri, 7 kerää)
0052 black sheep heather (2 kerää)
1238 dusk red (1 kerä)
1236 burnt orange (2 kerää)
1230 highland green (1 kerää)

Tilaa Alafosslopi lankaa

Vuonna 2023 ilmestyi myös uusi kirja Norjalaisia villapaitoja 2.Loading...