Sandnes Garn

Sandnes Garn langat ja neuleohjeet

Syksyn uutuusmallisto suomeksi - osta nyt Sandnes Garn 2308 DIY VOL 1 

Sandnes Garn on maailman suosituimpia lankabrändejä, eikä suotta. Meiltä löydät huiman valikoiman hinta - laatusuhteeltaan erinomaisia neulelankoja luonnonkuiduista, sekä Sandnesin kauniita, trendikkäitä ja ajattomia neulemalleja, joihin ihastut!

Silkkimohair TYNN SILK MOHAIR lanka yhdistettynä toisiin lankoihin, kuten norjalaiset villalangat PEER GYNT ja ohut fingering-vahvuinen TYNN PEER GYNT ovat kestävä valinta koko perheen villapaitoihin. Lue lisää sivuhalkioilla varustetusta lempineuleesta KELLY GENSER Titityyn blogissa. Perusneulepaita HADLEY GENSER kokoelmasta 2302 DIY neulotaan Peer Gynt Tweed -sävyistä.

Sandnes Garnin valikoimasta löydät villalankojen lisäksi alpakkalankoja sekä merinolankoja. Yhteistyössä Petiteknitin kanssa suunnitellut merinolangat DOUBLE SUNDAY ja fingering-vahvuinen SUNDAY ilman superwash-käsittelyä ovat pehmeitä ja monikäyttöisiä. Petiteknit -värejä löydät myös Peer Gynt ja Tynn Peer Gynt -langoista. Pörröinen ja kuohkea Børstet Alpakka ja KOS neulotaan isoilla puikoilla. Konepestävä MERINOULL on helppohoitoinen neulelanka herkkäihoiselle ja vauvaneuleisiin. 

Sandnes Garn suomenkieliset neuleohjeet | Sandnes Garn mallistot mm. DIY, TEMA ja Mykt Til Dame.

Loading...